CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın başkanlığındaki Ekonomi Masası üyelerinin yer alacağı heyet, gittiği illerde; sendikalar, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve vatandaşlarla görüşerek ekonomiyi anlatacak. Öztrak, “Bu otobüsle gezmeye başlayacağız. Vatandaşlarımıza ekonomik sorunlar karşısındaki çözüm önerilerimizi aktaracağız” dedi.

Milliyet'ten Şevket Yaman'ın haberine göre; Edinilen bilgilere göre CHP yönetimi, yeni yılda da ana söylemini ekonomi üzerinden şekillendirecek. Bu çerçevede 2019’da kurulan, Öztrak başkanlığındaki Ekonomi Masası üyeleri faaliyetlerini artıracak. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatları doğrultusunda heyet üyeleri, çok sayıda ilde ziyaretler gerçekleştirecek. Heyet bu ziyaretlerini ise “EKOBÜS” adı verilen bir otobüsle yapacak. Üzerinde “EKOBÜS” yazısı ve CHP logosunun yer alacağı otobüsle yapılacak ziyaretler önümüzdeki günlerde başlayacak.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, EKOBÜS hazırlıklarının neredeyse tamamlandığını belirterek, “Vatandaşlarımıza ekonomik sorunlar karşısındaki çözüm önerilerimizi aktaracağız” dedi.