YERELİN GÜNDEMİ - ÖZEL /  Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, yaklaşan İstanbul İl Kongresi’nde kimi destekleyeceğini açıkladı.

9 Şubat’ta gerçekleşecek olan 37. Olağan CHP İstanbul İl Kongresi’nden çıkacak sonuç parti tabanında merakla bekleniyor.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun karşısına herhangi bir adayın çıkıp çıkmayacağı ise şu an için bilinmiyor.

Bugün www.yerelingundemi.com’un Independent Türkçe'den Ali Kemal Erdem'in haberini kaynak göstererek yayınladığı ‘’Canan Kaftancıoğlu'nun karşısına rakip mi çıkıyor? Kimler Kaftancıoğlu'nun karşısına rakip çıkarmaya uğraşıyor?’’ başlıklı haber üzerine CHP’li Erdoğan Toprak açıklama yaptı.

CHP'li Erdoğan Toprak kimi destekliyor?
 

www.yerelingundemi.com Genel Yayın Yönetmeni Serkan Ulu’ya açıklama yapan CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, ‘’ CHP İstanbul İl Başkanlığı için Canan Kaftancıoğlu’nun yararlı olacağını düşündüğüm için destekliyorum’' dedi.
 
CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, iki yıl önce yapılan İstanbul İl Kongresi’nde de Canan Kaftancıoğlu’nu desteklediğini hatırlattı.