İzgazete'nin haberine göre; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde milletimizin sesine ses olmak üzere İzmir'in başkanları olarak tam kadro meydanlardayız. Ezilen, yorulan, hak ettiği hayatı yaşayamayan tüm vatandaşlarımız için #MilletinSesiMersinde.     

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat: Mersin’de miting alanı doldu taştı Alana çok sayıda yurttaşımız tarihi kalabalıktan dolayı giremedi #Miting alanına gelerek #erkenseçim çağrısı yapan yurttaşlarımıza selam olsun #MilletinSesi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bu düzeni hep birlikte değiştireceğiz!
     
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: Milletimizin sesi olmak, halkımızla kucaklaşmak için Mersin'deyiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde gerçekleşecek bu ilk mitingle yaktığımız meşale, partimizi iktidara taşıyacak.
     
CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: Adım adım kürsüye... Milletin sesini dillendirmeye...

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: Milletimizin sesi olmak, halkımızla kucaklaşmak için Mersin'deyiz. Genel Başkanımız @kilicdarogluk önderliğinde gerçekleşecek bu ilk mitingle yaktığımız meşale, partimizi iktidara taşıyacak.
     
CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke: Umudu bugün Mersin'de ve tüm Türkiye'de, hep birlikte adım adım büyütüyoruz.

İşçinin, memurun, emeklinin, çiftçinin, üreticinin, esnafın, öğrencinin sesi Mersin'den tüm Türkiye'ye yayılıyor!
     
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: Mersin alanlara sığamıyor. Binlerce insanımız meydana giremiyor. İnsanlarımıza Cumhuriyet Meydanı’nı açmayanlar, açtırmayanlar utansın.
     

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel: "Öyle bir mitingti ki; “Milletin Sesi” milyonların derdini aktardı. Umut meydanında, umudumuz çoğaldı; sesimiz bir, gerçekliğimiz bir, hedefimiz bir…"

Fatih Gürbüz: İzmir'den milletin sesine ses olmaya geldik. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde Geliyor Gelmekte Olan.
     
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun düzenleyeceği tarihi miting öncesinde İzmir heyeti olarak #Mersin'i dolaştık. #MilletinSesi Akdenizin güzel şehri #Mersin'den yükselecek.
     
Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Mersin'de düzenlenen Milletin Sesi mitingine katılmak üzere İzmir Belediye Başkanlarımız ve Milletvekillerimizle birlikte Adana havaalanından Mersin'e doğru yola çıktık.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: Milletin sesi, umudu Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde gerçekleşen ilk miting için Mersin'deyiz.
     
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter: Milletin sesi Mersin'den yükseliyor. On binler "Hemen Seçim, Erken Seçim" diyor.
     
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar: Halkın umudu, milletin sesi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin mitingi için alana doğru yola çıktık. İlk miting ile umudun ateşini Mersin'den yakacak ve tüm ülkeye yayacak olan Genel Başkanımızın daima yanındayız. Geliyor gelmekte olan.


     
Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ: Genel Başkanımız Sn Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün Mersin'de düzenleyeceği miting için il Başkanımız,Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımızla birlikte tarihi ana tanıklık etmeye gidiyoruz.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Uzun süredir tüm Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz saha çalışmalarındaki halkımızın talebi olan seçim isteği bugün Mersin’de sokaklara, yollara taşmış, sel olup akıyor. Halkımızın çoşkulu katılımı ile meydan çoktan doldu ve hep bir ağızdan #ErkenSeçim hadi #HemenSeçim diyoruz.