Marmaris'te dün başlayan orman yangını şiddeti ile devam ederken; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın'da katılacağı töreni erteleyerek, yangın bölgesine gitmeye karar vermişti. 

 
MARMARİS'TE KONUŞTU

Kılıçdaroğlu, söz konusu açıklamalarının ardından bugün Marmaris'teki yangın bölgesinde incelemelerde bulundu, ardından ise bir basın açıklaması gerçekleştirdi. 

AKP iktidarına yönelik sert sözler sarf eden Kılıçdaroğlu, ''Çağrıda bulunduk. Neden zamanında önlem alınmıyor. İktidar bunu neden seyrediyor? Önlem alacaklarını ifade ettiler. Hayatımda bu kadar beceriksiz bir yönetim görmedim. Orman yangını olacağını herkes biliyor.  Ne olacakmış? Gece görüşü olan uçak 2 Temmuz'da gelecekmiş. Buraya bir yönetimin beceriksizliğini herkes görsün diye geldim'' dedi. 

''PARANIZ YOKSA PARAMIZ YOK İHALEYİ BİTİREMEDİK DEYİN''

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

''Beşli çeteye gelince 10 dakikada ihale veriliyor. Gece görüş sistemi yok. Paranız yoksa diyin paramız yok ihaleyi bitiremedik. Söyleyin biz yapalım. Milletin başına bela oldular, bir an önce gitsinler. Keyif çatıyor orada. Biz uyuşturucu baronlarına çalışıyoruz desinler ve sandığı getirsinler."