Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, eski eşiyle boşanmadan önceki konuşması sosyal medyaya yansıyan CHP milletvekili Aykut Erdoğdu'nun "nüfuzunu kullanarak yeni eşi, avukat CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun'u CHP’de önemli bir makama seçtirdiğini" yazması sonrası kendisine mesaj attığını söyledi.

Hakan, Erdoğdu'nun, "Benim eşim benim de yer aldığım genel merkez yönetiminin anahtar listesinde yoktu. Yani bir torpil yapılmadı. Kendisi anahtar listede olmamasına rağmen tek başına delegelerden oy toplayarak, anahtar listede olanlardan daha çok oy alarak, yani listeyi delerek göreve seçildi. Yani benim, eşime torpil yapmam söz konusu değil. Hatta içinde bulunduğum yönetim hâlihazırda görevde olan Tuba’yı anahtar listeye almayarak büyük haksızlık etti. Ama siz benim torpil yaptırdığımı yazmışsınız. Yani gerçeğin tam tersi. Ve sizi okuyan herkes bu şekilde düşünecek. Siz insanları kandırdınız. Ne diyeyim?" dediğini aktardı. 

Hakan, yazısında gerçeğin dışına çıkmak istemediğini ve Erdoğdu'nun söylediklerini kabul etmeye hazır olduğunu söylerken, neden CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu liste konusunda aradığını sordu. 

Hakan, Erdoğdu'ya, "Eğer benim amacım kandırmak ve gerçeğin tam tersini söylemek olsaydı, torpil iddialarıyla hiç uğraşmaz, doğrudan yeni eşiniz hakkında söylediğiniz ağza alınmayacak cümleler üzerinde tepinirdim" dedi.