ANKARA (AA) - Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, Ankara'da kamp yapan Kadın Güreş Milli Takımı'nı ziyaret etti.

Federasyonun açıklamasına göre, Eroğlu, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren milli güreşçilerle bir araya geldi.

Hazırlıklarının bir sonraki etabına Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'nde devam edecek sporcularla sohbet eden Eroğlu, yaptığı konuşmada, "Size güveniyoruz. Ne kadar yoğun bir tempoda, büyük fedakarlıklarla çalıştığınızı hem biliyor hem de görüyoruz. İnşallah bu çalışmalarınızın karşılığını alacak, bu emeklerinizin meyvelerini hep birlikte toplayacağız. Değerli hocalarımızın ve siz değerli sporcu kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

Kadın güreşinden sorumlu asbaşkanlık görevini de yürüten dünya şampiyonu milli sporcu Yasemin Adar Yiğit ise Eroğlu'na teşekkür ederek, "Milli takımımızı bundan önce olduğu gibi önümüzdeki şampiyonalarda da başarıyla temsil etmek, ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çekmek için çalışıyoruz. Ziyaretiniz ve destekleriniz bizim için çok önemli. Takım arkadaşlarımla birlikte daha nice madalyalar kazanmayı umut ediyoruz." şeklinde görüş belirtti.