Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenerek 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu. Sarı kırmızılı takımın oyuncular maç sonu açıklamalarda bulundu.

Berkan Kutlu, "Çok mutluyuz. Galatasaray 100. yılda üstüne düşeni yaptı hem de Ankara'da. En büyük Cimbom." dedi.

Galatasaray'ın Danimarkalı defansı Nelsson, "Çok çalıştık. Şampiyon olduk, çok mutluyuz. Amacımıza ulaştık. Fenerbahçe maçını unutamıyorum." ifadelerini kullandı.

Kazımcan Karataş, "Tüylerim diken diken. Türkiye'nin en büyüyğüyüz. Herkesin emeği var. İlk senemde şampiyon oldum herkese çok teşekkür ederim. Bunu hayal ederek geldim, Abdülkerim Bardakcı ile konuşuyordum hep." şeklinde konuştu.

Kerem Aktürkoğlu: Çok büyük bir mutluluk. Çok acı çektik. Hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaştık. Sonuna kadar hak ettik. Şampiyon İstanbul'a geliyor, bekleyin.

Yunus Akgün: Allah'a şükürler olsun. Cumhuriyetimizin 100. yılında böyle bir şampiyonluk yaşadık.

Dries Mertens: Çok mutluyum. Lige başladık, bugün ligi bitirdik. İnanılmaz hissediyorum.

 

Milot Rashica: Çok zor bir sezon oldu. Bütün sezona baktığımızda zorlu bir sezon geçti. Bugün şampiyon olduk.

Mauro Icardi, "Buraya geldiğimde amacım şampiyonluğu almaktı. Amacımız zaten buydu. Sonunda amacımıza ulaştık. Benim için çok özel bir yıldı. Hem hocamız hem Erden Bey çok yardımcı oldu. Gerçekten çok teşekkür ederim hepsine. Önümüzde Fenerbahçe derbisi var. Ona odaklanacağız. Sonra tatile gideceğim. Tatilden sonra göreceğiz. Başka bir kulüple kontratım var. Şartlar konuşuluyor. Ben burada çok mutluyum." diye konuştu.