Galatasaray: 1 Kasımpaşa: 3

Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa'yı konuk etti.

Sarı-kırmızılılar Halil'in 39. dakikada attığı golle 1-0 öne geçerken, Kasımpaşa'da Donk 45+3'te sahneye çıktı ve eski takımına attığı golle ilk yarının skorunu ilan etti: 1-1

Karşılaşmanın 60. dakikasında Umut Bozok'un attığı golle 2-1 öne geçen Kasımpaşa, 90+5'te Kevin Varga'yla bir gol daha buldu ve sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından ligde üst üste 3. kez mağlup olan Galatasaray 27 puanda kaldı. Üst üste 4. galibiyetini alan Kasımpaşa ise 24 puana yükseldi.

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'la karşılaşacak, Kasımpaşa ise Kayserispor'u konuk edecek.

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakem Tugay Kaan Numanoğlu'nun ilk düdüğüyle karşılaşmaya Galatasaray başladı.

4' Kasımpaşa'da Umut Bozok'un ceza sahası sağ çaprazından çektiği şutta İsmail Çipe sağına giden topu çelmeyi başardı.

7' Kasımpaşa'da Umut Bozok, penaltı noktasının yanından müsait pozisyonda topu üstten auta gönderdi.

10' Galatasaray'da Ömer Bayram'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Alpaslan ceza sahası içinde kafa vuruşunu yaptı ancak top kaleci Ertuğrul'un üzerine gitti.

12' Galatasaray'da Kerem, ceza sahası sol çaprazından şutunu çekti ancak Hadergjonaj son anda müdahalede bulundu ve top kornere çıktı.

32' Galatasaray'da Ömer Bayram'ın ceza sahası sol çaprazından çektiği şutta kaleci Ertuğrul topu ayaklarıyla kornere çeldi.

39' Galatasaray'da hızlı gelişen kontratakta Morutan'ın pasında topla buluşan Halil, önünü boşalttıktan sonra ceza yayının hemen önünde topu plase bir vuruşla ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

 

45+3' Kasımpaşa, Donk'un golüyle eşitliği sağladı. Golde asist Tarkan'dan geldi.

 

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

46' Karşılaşmanın ikinci yarısı Kasımpaşalı oyuncuların santra vuruşuyla başladı.

51' Kasımpaşa'da sağ kanattan ceza sahasına gönderilen ortada Travnik arka direkte kafa vuruşunu yaptı ancak top İsmail Çipe'de kaldı.

52' Kasımpaşa'da Travnik, Alpaslan'a yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.

56' Galatasaray'da Halil'in sağ kanattan ceza sahasına çevirdiği topu Kerem bekletmeden kaleye gönderdi, top direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

60' Kasımpaşa'da sol kanattan ceza sahasına gönderilen pasta Umut Bozok topu kontrol ettikten sonra yakın mesafeden şutunu çekti ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımını öne geçirdi: 1-2

61' Galatasaray'da Alpaslan sakatlandı ve oyuna devam edemiyor, yerini Emre Kılınç'a bıraktı. Morutan'ın yerine ise Barış Alper Yılmaz oyuna girdi.

90+5' Kasımpaşa, Varga'nın golüyle farkı ikiye çıkardı.

 

Karşılaşma sona erdi, Kasımpaşa sahadan 3-1 galip ayrıldı.