Herkese selam.

Öncelikle iyi niyetlerle başlamak istiyorum. Huzurla çalıştığımız, her günün birbirinden güzel olduğu , sevgiyle ve saygıyla refah içinde yaşadığımız , ekonomik her türlü engeli aştığımız , sevdiğimiz sevildiğimiz , yardımlaşmayı ve birlik beraberliği bildiğimiz , tüm iyi dileklerle buluştuğumuz güzel zamanlar yaşamayı diliyorum.

Geçen yıl,ondan önceki yıl hatta ve hatta son yirmi yıl bize oldukça zor geldi .Tüm bu olumsuz yaşadıklarımızdan arınıp iyiliğin bize huzur verdiği anları içinden cımbızla alarak mutlu anlarda kalmayı yeğlerim.

Ve bugün sizlere bağışçı olmaktan bahsedeceğim. Hataları bağışlamak değil elbet . O da bir seçenek ancak bağışlarken hayat kurtarabileceğiniz şeylerden bahsediyorum.

Sözde kalmayacak ve hayata geçecek şeylerden . Gerçekten hayata geçecek …

Yaşadığımız pandemi süreci her ne kadar zorlu süreçlere sebep olsa da bundan kendimize çıkaracağımız doğru bir pay da mümkün . Sağlığımızın ve sağlık çalışanlarımızın önemi . Son iki üç yılda sağlığımızın önemini daha iyi anladığımızı düşünüyorum . Bu nedenle bu sene sağlığın kıymetini daha iyi anlamış olduğumuza inanarak bir çok hastanın da sağlığına kavuşmasına yardımcı olabileceğimizi hatırlatmak isterim. Birbirimize hayat katabiliriz . Bağışçı olarak sağlığımızdan bir şey kaybetmeyeceğiz . Sağlıklı bireyler olarak tanısına tedavi sürecinde destek olabileceğimiz bir çok hasta var . “Kan bağışı hayat kurtarır “ derken o kadar doğru söylüyorlar ki .

Sizlere kan ve kök hücre bağışı ile hangi hastalıklara faydalı olabileceğinizi göstermek istiyorum .Örneğin ;

Kök Hücre Tedavisi Uygulanan Hastalıklar;

-Kemik iliği kanserleri

-Lenfomalar

-Çeşitli organ kanserleri

-Kemik iliğinin yetersiz çalıştığı veya çalışmadığı durumlar

-Kalıtsal anemiler

-İmmün yetersizlikler

-Kalıtsal metabolik hastalıklar …

Periferik kök hücre veya kemik iliği nakli bekleyen hastalar için bağışçı adayı olmak istiyorsanız ülkemizde ve dünyada nakil olmayı bekleyen herhangi bir hasta için sizin verileriniz de değerlendirmeye alınacaktır. Sağlıklı her bireyin sağlığından yeni bir hayata can katması dileğiyle. Sağlıklı kalın.