Dünyadaki milyonlarca eve çözümler sunan küçük elektrikli ev aletleri markası Russell Hobbs, evin en dayanıklı oyuncusu olacak Impact Ütü’yü kullanıcılarla buluşturuyor. Esnek lastik zırhı ile en kaçınılmaz düşüşlere karşı dayanıklı Impact Ütü, şık mavi tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Avrupa’da 50 yılı aşkın süredir su ısıtıcısından, ütüye kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle hayat kolaylaştıran çözümler sunan Russell Hobbs, ütü yaparken harcanan zamanın ve yaşanan kazaların önüne geçecek benzersiz ürünü Impact Ütü’yü tüketicilere sunuyor. Impact Ütü, dura-coat tabakası ve darbeye dayanıklı yapısı sayesinde yaşanan tüm talihsiz düşüşlere karşı kolayca direnç gösteriyor.

En zorlu darbelere karşı dayanıklı, kireçlenmeye karşı

Darbelere karşı dayanıklı olduğu kadar çok yönlü özellikleriyle de dikkat çeken Impact Ütü, sahip olduğu hassas buhar ucu sayesinde en zor kırışıklıkları kolayca ütülemenize yardımcı oluyor. Impact Ütü’nün otomatik temizleme, kireç ve damlama önleyici işlevleri ise kireçlenmeyi minimum seviyede tutarak ütünüzün ömrünü uzatıyor.

Çok yönlü güvenlik sistemi

Evden aceleyle çıkanların imdadına 3 yönlü kapanma özelliğiyle yetişen Imapct Ütü, ütüyü kapatıp kapatmadığını hatırlamayanların tüm endişesini ortadan kaldırıyor. Impact ütü; dik, yan ve taban üzerinde kaldığı tüm konumlarda kapanma özelliğiyle güvenliği sağlıyor.