tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gazeteci Bahar Feyzan ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Abdulkadir Selvi köşe yazısında, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne yönelmesi gerektiğini, ekonominin bu şekilde çözüleceğini aynı zamanda Osman Kavala'nın serbest bırakılması ve siyasi iklimin değişmesi gerektiğini savundu. MHP'den Selvi'nin sözlerine sert açıklamalar geldi.

"CUMHUR İTTİFAKI TARİHİ BİR BİRLİKTELİKTİR"

Feti Yıldız, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

 
"Cumhur İttifakı sadece bir seçim ittifakı olmayıp Türkiye’ye yönelik iş ve dış kaynaklı hasmane girişimler karşısında milli ve ahlaki bir duruş ve bu çerçevede sürdürülecek tarihi bir birlikteliktir. Bu ittifak koltuk ve makam pazarlıkları ya da paylaşımlar şeklinde değil, temel ilkeler zemininde anlaşma ve hedeflere birlikte yürüme üzerine inşa edilmiştir. Cumhur İttifakı Türkiye’nin istiklalini ve istikbalini her şeyin üzerinde tutan bir anlayışla dünya barışının ve adaletinin teminatı İslam aleminin ve bütün mazlumların yegane ümidi olan Türkiye’yi küresel güç haline getirmektir. Gerisi boş laftır."