Türkiye'nin 81 kentinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi. 

Anıtkabir de bu anlamlı günde yoğun ziyaretçi akınına uğradı.

Ziyaretçiler, Atatürk'e saygı duruşunda bulunarak, Anıtkabir'i gezdi ve bu özel günü Anıtkabir'de geçirmenin duygusunu yaşadı.

KAYSERİ'DE ÇOCUKLARDAN TRAFİK DENETİMİ

Kayseri'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla trafik polisi üniforması giyen çocuklar denetime katıldı, hatalı park yapan sürücülere anonsla uyarıda bulundu.

Şanlıurfa'da 2002 Vakıflar İlkokulu bahçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni gerçekleştirildi. Törende öğrenciler, hazırladığı gösterileri sergiledi.

MUĞLA'DA SU ALTINDA TÜRK BAYRAĞI AÇILDI 

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir grup dalgıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı denizin dibinde Türk bayrağı açarak kutladı.

DÜZCE SEMALARINDA GÖSTERİ UÇUSU 

Düzce Anıtpark Meydanı'nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. 

Programda, Milli Savunma Bakanlığı Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı muharip uçaklar, Düzce semalarında gösteri uçuşu yaptı.

VAN'DA ÖĞRETMENLER PEDAL ÇEVİRDİ 

Van'da bisiklet topluluğu kuran öğretmenler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında farkındalık oluşturmak amacıyla bisiklet turu düzenledi.

MERSİN'DE BANDOLU KUTLAMA 

Mersin'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Alanı'nda tören düzenlendi. Programda, bando eşliğinde İstiklal Marşı okundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Amasya'da kutlama programı düzenlendi. Yavuz Selim Meydanı'nda gerçekleştirilen programda, çocuklar çeşitli gösteriler yaptı.