Çalışan bir anne olarak hayatını, çocuklarıyla olan güzel ilişkisini sık sık sosyal medya hesabından paylaşan ve bu konuda yaptığı samimi açıklamalarla tanınan yıldız oyuncu Kate Hudson, katıldığı Sirius XM'in The Howard Stern Show programında yaptığı açıklamalarla dünya basınına bomba gibi düştü.

YETENEĞİNİ AÇIKLADI


Independent Türkçe haberine göre Stern, Hudson'ın hayatını kaybetmiş babasının hayaletini görüp göremediğini şakayla karışık sorunca, 45 yaşındaki oyuncu yeteneklerinin esasen ruhani varlıklardan gelen "mesajlardan" ve tarot kartlarını okumaktan ibaret olduğunu açıkladı.

 

"ÖLÜ İNSANLAR GÖRÜYORUM"

Hudson, “Küçük bir kızken aslında epey çılgındım çünkü sürekli hayaletler görürdüm. Biraz Altıncı His (The Sixth Sense) gibiydim, 'Ölü insanlar görüyorum' gibi. Küçükken biraz böyleydim” dedi.

 

"BU HAYAL EDEBİLECEĞİNİZDEN DAHA BİLİMSEL"

Sunucu daha sonra Hudson'dan ölümden sonraki yaşam hakkında "biraz umut" vermesini istedi ve Şöhrete İlk Adım'ın (Almost Famous) oyuncusu bunun hayal edebileceğimizden "daha bilimsel" olduğunu itiraf etti.

"ÖBÜR DÜNYA ÇOK FAZLA BOYUTLU"


Hudson, "[Öbür dünyanın] çok fazla boyutlu olduğuna inanıyorum ve her şeyi bilmemiz gerektiğini düşünüyoruz ama bilmiyoruz ve bunu oraya gittiğimizde göreceğiz ancak bence çok tuhaf fakat güzel olacak" diye ekledi.

YETENEĞİNDEN DAHA ÖNCE DE BAHSETMİŞTİ


Üç çocuk annesi Hudson, medyum niteliklerinden daha önce de bahsetmişti. Hudson, 2014'te Alan Carr'ın Chatty Man Show programında, bir keresinde "yüzü olmayan bir kadın hayaleti" gördüğünü açıklamıştı. "Bu gerçekten tüyler ürperticiydi" demişti.

"BEN VE ANNEM ÖLÜ İNSANLARI GÖREBİLİYORUZ"

Görünüşe göre psişik yetenekleri aileden geliyor, zira Hudson, Hawn'ın da hayalet gördüğünü paylaşmıştı. "Ben ve annem Goldie ölü insanları görebiliyoruz" diye eklemişti.

"BEN ENERJİYE İNANIRIM"


Hudson, “Bu gerçekten görmek değil, bir ruhu hissetmek; beşinci bir enerjiyi. Ben enerjiye inanırım. Beynimizin görsel şeyleri oluşturabileceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.