İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu resmi Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

Almanya'nın başkenti Berlin’de birtakım programlara katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu yalnız bırakmayan eşi Dilek İmamoğlu, dikkat çeken bir video paylaştı.

Katıldıkları bir program çıkışında yağmurlu havaya rağmen yürüyüş yapan İmamoğlu çiftinin samimi diyalogları, sosyal medyada da gündem oldu.

Ekrem İmamoğlu'na şemsiye tuttuğu görülen Dilek İmamoğlu, "İstanbullular için Ekrem Bey'i koruyorum, başkanımız emin ellerde" ifadelerini kullandı.

Dilek İmamoğlu, paylaşımına ise, "İstanbul için Başkanı koruyorum, emin ellerde merak etmeyin" diye yazdı.

“YIKILAN DUVARIN YARATTIĞI ÖZGÜR RUH”

Ekrem İmamoğlu, görüntüleri kaydeden çalışma arkadaşının, ”Uzun zamandır gezmemişsinizdir herhalde?” sorusuna ise, “Epey uzun zaman. Gerçekten ben unuttum şu an. Bir an düşündüm ne zaman diye, onu bile unuttum. Berlin Duvarı’nın yıkılışının özgürlüğü belki bizi böyle sokağa attı. Çok geç vakit programımız bitti, ama en azından otele kadar yürüyelim dedik. Dolayısıyla 30 yıl önce yıkılan duvarın yarattığı özgür ruh, bizi şu anda sokakta özgürce yürütüyor.” ifadelerini kullandı.