İSTANBUL (AA) - Akademisyen bir çiftin, arkeolojik kazı sırasında buldukları heykelin peşindeki maceralarını konu alan "Aile Çıkmazı" filminin galası yapıldı.

Paribu Cineverse Kanyon'da gerçekleştirilen gala etkinliğinde, filmin oyuncuları, yapımcı ve yönetmeniyle teknik ekibi bir araya geldi.


Sinemaseverlerle 15 Mart'ta buluşacak filmin başrollerini Ferit Aktuğ, Bihter Dinçel, Muharrem Türkseven ve Ruhi Sarı paylaşıyor.

"Çok güzel bir film oldu, çok eğlenerek çektik"

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan oyuncu Bihter Dinçel, filmin güzel bir hikayesi olduğuna dikkati çekerek, "Çok eğlenceli ve tatlı bir komedi filmi bekliyor sinemaseverleri. Yönetmenimizin gayet enteresan bir bakış açısıyla çektiğini düşünüyorum." dedi.

Oyuncu Ferit Aktuğ ise filmi ilk kez izleyeceğini belirterek, "Geçen sene yaz aylarında çektiğimiz çok güzel bir film oldu. Çok eğlenerek çektik. Bütün ekiple beraber çok eğlendiğimiz günler geçirdik. Umarım perdeye yansır, sizler de çok eğlenerek güzel bir aile işi izlersiniz." ifadelerini kullandı.

Filmin yönetmeni Emre Bahadır Çırakoğlu, çekimlerde çok eğlendiklerini, filmin güzel bir sanat tasarımına sahip olduğunu ve sonuçtan da memnun kaldıklarını söyledi.

Film hakkında

Yapımını AKC film, yönetmenliğini Emre Bahadır Çırakoğlu, yapımcılığını Özgür Akçay'ın üstlendiği "Aile Çıkmazı" filminde başrolleri Ferit Aktuğ, Bihter Dinçel, Muharrem Türkseven ve Ruhi Sarı paylaşıyor.

Akademisyen bir çiftin arkeolojik bir kazı sırasında buldukları paha biçilmez bir heykelin peşinde yaşadıkları eğlenceli hikayeyi konu alan filmde Alper Baytekin, Burcu Cavrar, Esra Kılıç, Sercan Gülbahar, Sarp Bozkurt, Melis İşiten ve çocuk oyuncular Mina Akdin ile Ahmet Hakan Ünal da rol alıyor.

Türkiye'de 15 Mart'ta vizyona girecek film, Azerbaycan'ın yanı sıra Avrupa'daki sinema salonlarında da izleyiciyle buluşacak.