Yasak Elma dizisinin Yıldız'ı Eda Ece katıldığı sohbet programında dış görünüşe fazla değer vermediğini ifade etti. Normal kilosunun 56 olduğunu belirten oyuncu, hiçbir zaman 48 kilo bir kız olamadığını, en iyi halde bile 53 kiloya kadar inebildiğini söyledi. 

Karantina günlerinde kilo aldığını dile getiren oyuncu, "Sette iki öğün zor yerken, evde 3-5 çayı, gece falan derken… Aç gözlü olmayı da sevmiyorum. Oburluk kötü bir şey onun dengesi var, kendime yakıştırmıyorum" açıklamasını yaptı.  Eda Ece, üzüntünün değil ama stresin yemek yemesine sebep olduğunu sözlerine ekledi.

"ROL İCABI ÖPÜŞMEK İÇİN SETTE ROMANTİK MUMLAR YAKILMIYOR"

Ekranda kadın bedeni üzerinden yapılan işleri sevmediğini vurgulayan Ece, öpüşme sahnelerinin zor olduğunu ve oyunculuğun zor bir meslek olduğunu ifade etti.

Eda Ece, sözlerine şöyle devam etti:

"Kadın bedeni üzerinden yapılan şeyleri sevmiyorum. Kadının seksi gösterildiği, daha açık saçık işlerden hoşlanmıyorum. Rol icabı öpüşmek için sette romantik mumlar yakılıp, baş başa bırakılmıyor. Orada ciddi bir iş yetiştirme stresi ve profesyonellik var. Zor bir şey tabii, başka biri olmaya çalışmak da zor. Oyunculuk kolay meslek değil, herkesin yapacağı iş değil."