Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu, kadınlarla yakın görüntüleriyle gündeme bomba gibi düşmüş, Neslihan Atagül ise eşine destek olarak el ele yurt dışına gitmişti. Bir söyleşide sorulan soru karşısında sinirlenen Atagül, "Bu gördüğüne neden inanmıyorsun da bunu merak ediyorsun? Çok takdir edilesi" dedi. 

2016 yılında meslektaşı Neslihan Atagül ile evlenen Kadir Doğulu'nun Alaçatı'da gittiği bir eğlence mekanında kadınlarla yakın görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü oyuncunun ayrı ev tuttuğu öne sürülen imam nikahlı sevgilisinin de o gece yanında olduğu hatta o sevgilisine ev açtığı iddiaları da görüntülerin peşi sıra gelmişti. İddiaları kabul etmeyen çift, Azerbaycan'a birlikte uçarak dosta düşmana aşk pozları vermişti. 

 

Bir söyleşiye katılan Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'nun kadınlarla olan görüntülerinin ardından ihanetle ilgili soru soran kadına tepki gösterdi. Soru karşısında sinirlenen Atagül, "Bu gördüğüne neden inanmıyorsun da bunu merak ediyorsun? Çok takdir edilesi" dedi.

"BU GÖRDÜĞÜNE NEDEN İNANMIYORSUN?"

Neslihan Atagül, sorulan bir soru karşısında tepki göstererek "Bizim özümüze dair neyi merak ettiniz siz? Şu an gerçekten bunu mu merak ediyorsunuz? Bu gördüğüne neden inanmıyorsun da bunu merak ediyorsun? Çok takdir edilesi" diye konuştu.

"TAKDİR EDİLESİ"

Eşine destek veren Kadir Doğulu ise "Medeni bir cesaretle güzel bir soru sordun. Takdir edilesi. Hepinizin hayatları var ve biri gözlemliyor, o şahsi hayat değil. O sizin şahsiyetiniz şahitliği... Benim şahsi hayatımdan, eşimin şahsi hayatından ilgilenmek isterseniz oralardan soru sorabilirsiniz. 'Bu kadar çıkan habere rağmen nasıl eş olmayı başarabiliyorsunuz?' diye sorabilirsin. Bu kadar doğru yanlış demeden, ortalığa yayılan bu haber silsileleri neden benim annemle babamın arasını bozarken sizin aranızı bozmuyor diye sorabilirsin" dedi.