Ünlü popçu Işın Karaca'nın eski eşi fotoğrafçı ve yönetmen Sedat Doğan, Tanzanya'da mahsur kaldı. Doğan, Türk yetkililerinden yardım istedi ve bir yaşında bir kızının olduğunu, zamanı geldiğinde Işın Karaca'dan olan kızı Mia ile tanıştırmak istediğini söyledi.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'a özel açıklamalarda bulunan ünlü fotoğrafçı ve yönetmen Sedat Doğan, Tanzanya'da mahsur kaldığını söyledi. Daha önce eski eşi ünlü şarkıcı Işın Karaca ile olaylı bir boşanma yaşayan ve bir kızları bulunan Doğan, başına bir çok olay geldiğini söyleyerek, "Türkiye'ye geldiğim dönemde eski kız arkadaşım aradı. Kızın olacak dedi. İstersen gel gör dedi. Bende apar topar atladım gittim. Kızım doğdu gördüm ellerinizden öper. İnşallah vakti geldiğinde Mia da görür tanışırlar" dedi.

ARKADAŞI TELEFONLARINI AÇMIYOR

Doğan, "Süre gelen mahkemelerim olduğu için bir miktar paramı arkadaşıma emanet etmiştim. Dönmek istediğim de bu parayı bana gönderirsin diyerek. Şimdi ise telefonları mı açmıyor." dedi.

"SOKAKTA KALDIM"

Tanzanya'da mahsur kaldığını söyleyen ünlü isim, " Şu an sokaktayım. Dış İşleri Bakanlığı ile bağlantı kurdum. Ama bir netice alamadım. Dönemiyorum ülkeme. İki kızım var onlar için bir şeyler yapmak istiyorum " diye konuştu.