Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu açıklamış, yedi aylık hamileliğinde ise sessiz sedasız evlenmişti. Ünlü oyuncu, son olarak ilişkilerinin birinci yılını dudak dudağa bir pozla kutladı. 

Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu büyük bir sevinçle açıklamıştı. Sevgilisinden 7 aylık hamile olan Vuslateri, kucağına almak için gün saydığı bebeğinin cinsiyeti de öğrenmişti.

Geçtiğimiz ay sevgilisi Levent Bey ile nikâh masasına oturan 8 aylık hamile olan Gonca Vuslateri "Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik" demişti.

"NE AŞK"

Anne olmak için gün sayan güzel oyuncu, Instagram hesabından aşklarının birinci yılını kutlayan oyuncu eşiyle dudak dudağa pozunu paylaşarak, "Birinci yıl. Vay be, ne aşk, ne kavga, ne kıyamamak, ne sarılmak, ne büyük bağ... 'İyi ki karşılaştık' demeyi, 'Sonsuza kadar' demeye tercih ederek ne kadar doğru karar verdiğimizi bize ispat eden minik bir can... Güzel günlerin olsun, hep böyle kal" ifadelerini kullandı.