Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar için sosyal medya hesabından sitem dolu sözler paylaştı.

Metin Akpınar'ın Suphiye Orancı ile evlilik dışı ilişkisinden 1988'de dünyaya gelen Duygu Nebioğlu, babasının 7 ay önce söylediklerini yeniden paylaşarak öfkesini gözler önüne serdi.

Metin Akpınar'ın "Büyük kalabalıklar içinde yalnızız" sözlerini alıntılayan Duygu Nebioğlu; "Kıvırcıklarını, sayamadığım benlerini, yumuşacık sakallarını, burun deliklerini sevdiğim için yalnızlığını göremememişim. Siz ünlüler, parayla yalnızlığını giderecek insanlar değildiniz. Yalnızlığın tek gecelerde bitmeyeceğini biliyordun. Senin yalnızlığının içinde kalabalık çocuklar vardı. Siz o tenekelerin içinde sesimizi duymadınız" ifadelerini kullandı.

"GEL, SUÇLU DEĞİLSİN"

 
Duygu Nebioğlu geçtiğimiz günlerde de annesine çağrı yaparak; "Gel, hiçbir şey senin suçun değil! 20 yaşlarında yaşadıklarının hesabını kimseye açıklamak zorunda değilsin ama onlar zorunda. Çok şey değişecek sen tek değilsin, yalnız da değilsin artık" demişti.