Elçin Sangu başarılı oyunculuğunu yanında güzelliği ile de geniş bir hayran kitlesine sahip. Hayranları uzun süredir ortalarda görünmeyen Elçin Sangu’yu merak etmeye başlamıştı. Hayranları Sangu'dan reaksiyon videosu veya canlı yayın yapmasını talep etti. Ünlü isme takipçileri 'Nereye kayboldun sesin çıkmıyor' diye sordu.

SEBEBİNİ AÇIKLADI

Bilgisayar oyunu oynadığı açıklayan ünlü oyuncu bu yanıtı ile herkesi şaşırttı. Sangu, "Sadece çok oyun oynuyorum ve canım nasıl isterse eğlenmek için öyle oynuyorum. Gamer'ım diyemem demem. Oynamayı seviyorum o kadar… Sakin!" ifadelerini kullandı.

JAHREİN DALGA GEÇEN PAYLAŞIM YAPTI

Elçin Sangu'nun oyun sevgisi, oyuncuların (gamer) gündemine girerken yayıncı "Jahrein" sosyal medya hesabından Sangu ile dalga geçen paylaşımda bulundu.

Jahrein'in "+ abla cs oynadın mı hiç? - bitti:) son teröristi vurduğumda çok ağlamıştım" paylaşımına sosyal medyadan tepki gelirken Elçin Sangu da kendisiyle alay eden paylaşıma kayıtsız kalmadı.

"GAMER'IN ÇOMARINA DENK GELDİK"

Elçin Sangun, yaptığı paylaşımda "Tamam kral en çok sen oynuyorsun en iyi sensin tamam şahanesin tamam. Gamer'ın çomarına denk geldik" sözleriyle Jahrein'e verdiği yanıt sosyal medyanın gündemine oturdu.