Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde 10. Yıl Marşı söylediği kıyafetiyle sosyal medyada gündem oldu. Gri bir mayo giyen şarkıcı, sahne kıyafetine 'külot' benzetmesi yapılarak eleştirildi. Eski aşkı Sinan Akçıl ise "Çıktık 'açık' alınla 10 yılda her savaştan" yorumunu yaptı.

Ünlü şarkıcı Hadise iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz sene Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen bir törenle evlenmiş ancak ikili, 5 ay sonra boşanmıştı.

Bir süredir hayatına kimseyi almayan 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise'nin 10. Yıl Marşı söylerken giydiği kıyafet sosyal medyada gündem oldu. 

Şarkıcıya "Don bir kıyafet değildir", "Milli bir marş söylerken biraz saygı", "Özgürlük bu değil" gibi yorumlarda bulunuldu.

Bir konserde mayoya benzeyen kıyafetiyle 10. Yıl Marşı'nı okuyan Hadise'ye eski sevgilisi Sinan Akçıl'dan da yorum gecikmedi.

"ÇIKTIK AÇIK ALINLA 10 YILDA HER SAVAŞTA"

Hadise'nin görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının ardından sahne kıyafetine tepki gösterenlerden biri de eski aşkı Sinan Akçıl oldu. Akçıl, "Çıktık 'açık' alınla 10 yılda her savaştan" yazarak eski sevgilisini eleştirdi.