Cuma akşamlarının reyting rekortmeni 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde Yiğit Kirazcı'nın yanı sıra 4 oyuncu daha diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Yapımcı kararını verecek ve ekibe kimlerin veda edeceği bu hafta sonu netleşecek.

Dizinin Alev'i Müjde Uzman, Nilay'ı Feyza Civelek ve Doğa'sı Sıla Türkoğlu hakkında basında yer alan haberler gündeme bomba gibi düştü.

"DAHA DİZİ BİTMEDİ"

Dizi ile ilgili iddialar gündemde yer alırken, Müjdat Gezen de bir oyuncunun dizinin bitmesini istediğini söylemişti. O kişinin ise dizide Sönmez Arslan’ı canlandıran oyuncu Aliye Uzunatağan’ın olduğu iddia edilmişti.

Son gelen bilgilere göre Rüzgar karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı'nın, Aliye Uzunatağan’ın ve 4 kişinin daha diziden ayrılması söz konusu.

Diziden ayrılacak 4 oyuncunun kim olduğu ise merak konusu olurken, Kızılcık Şerbeti’nin Umut’u Serkan Tınmaz bu iddialar hakkında açıklama yaptı.

Magazin Burada'nın sorularına yanıt veren Tınmaz, "4 kişinin diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Bunların içerisinde siz de var mıydınız?" sorusuna "Daha dizi bitmedi devam ediyor. Yenilikler gerekli her zaman bu uzun bir yolculuk yani şu an için hiç bir bilgimiz yok. Ben ekiple çalıştığım için mutluyum kadrodan çıkarılmak gibi bir şey olursa üzülürüm tabii" yanıtını verdi.