Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, DJ sevgilisi Guido Senia'dan ayrıldıktan sonra bir süredir adı yeni aşk iddialarına karışmamıştı. Subaşı'nın son olarak Instagram'dan paylaştığı dans videosunda Mısırlı yatırımcı Mohammed Alsaloussi ile birlikte olduğu görüldü. Alsaloussi'nin yanlışlıkla kadraja girmesi dikkatlerden kaçmadı.

Karantina günlerini Türkiye'de İtalyan sevgilisi Guido Senia ile geçiren ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, normalleşme sürecinin ardından Amerika'ya gitmişti. Yurt dışına çıkan Subaşı kısa bir süre sonra da Senia ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde adı Mısırlı yatırımcı Mohammed Alsaloussi ile anılan Şeyma Subaşı paylaştığı dans videosunda birlikteliği doğrular gibiydi

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı videonun ilk saniyelerinde sevgilisi olduğu iddia edilen Mısırlı bir yatırımcı Mohammed Alsaloussi kadraja girdi.

Koronavirüsün yaygın olduğu şu günlerde katıldığı partiler nedeniyle sık sık eleştirilen Şeyma Subaşı, bir kez daha tepkileri çekecek gibi görünüyor.

Şeyma Subaşı, paylaştığı videoda kalça dansı yapması ise ağızları açık bıraktı.