BluTV'de özel olarak çekilen Yeşilçam dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Başrollerini Çağatay Ulusoy ile Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Yeşilçam dizisi şimdiden izleyicileri heyecanlandırmayı başardı. Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy'un dizi imajı ise hayranlarının beğenisini kazandı.

Uzun süredir konuşulan ve konusu ile büyük heyecan yaratan Yeşilçam dizisinin fragmanı yayınlandı. Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Yeşilçam dizisi BluTV platformuna özel olarak çekiliyor.


Dizide 1960'lar Türkiye'sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması'ndaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesi anlatılacak. Emel Sayın'ın 'Rüyalar Gerçek Olsa' şarkısının eşlik ettiği gösterişli tanıtım, izleyenleri 1960'lı yıllardaki bir Yeşilçam filmi galasına götürürken sunulacak görkemli ve nostaljik dünyanın kapılarını araladı.

Dizide Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam'da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş'e hayat verecek.