Koronavirüsüne yakalandığını duyuran oyuncu Gonca Vuslateri, üzerine kaynar su dökülmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Gonca Vuslateri, yaşadıklarını Instagram hesabından yayınladığı gönderi ile anlattı. Hastane odasından bir paylaşımda bulunan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

“Kovid-19, 3. gün ve dün burnumu biraz açsın diye içine kekik yağı döktüğüm bir tencere kaynar suyu belimden aşağı foş diye dökerek, İstanbul’u çığlıklarımla ayağa kaldırdım.”

KÖK HÜCRE TEDAVİSİ GÖRECEK

Acil müdahalede bulunan ve kendisiyle ilgilenen doktorlara teşekkür eden Vuslateri "Kök hücre tedavisi ile kısa zamanda sağlığıma kavuşacağım. Harika projemden 10 gün daha uzaktayım ama inanıyorum ki bu da geçecek.. Neler neler geçmedi ki... Cihangirim.. köpeklerim... sokak kedilerimsize emanet bir kaç gün. sedasyonu almadan önce son cümlen şuydu "Cissy'nin ilaçları...  Covid daha iyi... 'Abla sana olanlar olmuş biz çok tutmayalım' gibi davranıyor dünden beri. Her defasında ve her dakika benimle ilgilenen sağlık personellerini uykumda dahi alkışlıyorum burada. Elleri dert görmesin. yine hayatımı kurtardınız. Var olunuz. Gözlerim acuk şişti tabii... Şuraya bi 'seni seviyorum Gonca' yazarsınız oh ne ala! Sağlık! En önemlisi sağlık. Gerisi gelir..." ifadelerini kullandı.