Yasak Elma dizisinin Leyla’sı Tuvana Türkay'ın klbindeki küvet görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Yasak Elma dizisinin Leyla’sı olarak ekranda yer alan Tuvana Türkay'ın 10 elinde 10 marifet. Dillere destan güzelliğiyle beğeni toplayan oyuncu, müzik piyasasına da hızlı bir giriş yaptı. Daha önce Tuna Kiremitçi'yle bir düet yapan Tuvana Türkay bu kez tek başına mikrofon başına geçti.

Türkay, "Yalan De" isimli single çalışmasını önceki gün piyasaya sürdü. Şarkının klibi ise olay oldu. Klipte yer alan Tuvana Türkay'ın banyo sahneleri sosyal medyayı salladı.

27 Aralık Cuma günü klibi yayınlanan Yalan De isimli şarkıya sosyal medyada övgü vardı. Şarkının klibinde ise Tuvana Türkay’ın banyo sahneleri adeta olay oldu.

Daha önce sosyal medya hesabından da banyo yaptığı anlardan fotoğraf paylaşan ve herkesin dikkatini çeken Tuvana Türkay’ın bu paylaşımının sırrı da Yalan De klibi ile ortaya çıkmış oldu. Oyuncu, aslında klibinin mesajını vermiş ama kimse fark edememiş.

Sosyal medyada ünlü oyuncunun çıplak küvetteki banyo görüntüleri de olay oldu. Sadece sesi ile değil güzelliği ile de takipçilerini mest eden Tuvana Türkay, hayranlarından da geçer not aldı.

“Kim ne derse desin, klip ayrı, şarkı ayrı güzel. Sesine zaten bir şey demiyorum. Başarılı olmuş” yorumunu yapan bir hayranı, Türkay’ın takipçilerinin de duygularına tercüman oldu.