Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; dün akşam Yeşilköy'deki bir mekanın açılışında konser veren sanatçı Linet, sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, "Bugüne özel altın renkte elbise giydim. Açılış yapmışken, altın gibi bir açılış olsun istedim." dedi.


Kısa bir süre önce imaj değişikliğine giderek saçlarını kısaltan Linet, konuyla ilgili, "Biliyorsunuz hem kadın hem de sanatçı olmak çok değişik. Değişmeyen tek şey, değişim. Dolayısıyla her an her şekilde karşınıza çıkabilirim. Gerekirse saçlarımı bile kazıtabilirim." şeklinde konuştu.

İsrail'den özel uçakla gelen hayranları için de şarkılarını söyleyen 46 yaşındaki sanatçı, "İsrail'de doğdum. Beş yaşından beri şarkı söyleyen biriyim, Türk Sanat Müziği sanatçısı kızıyım. Dolayısıyla Türk bayrağını, Türk müziğini her daim, gittiğim her yerde gururla ve zevkle taşıyorum." ifadelerini kullandı.

NE OLURSAM OLAYIM TÜRKİYE'DE OLAYIM"

Ünlü şarkıcı, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

Ne zaman okul bitti, 'Askerlik vakti' dediler. Ben de Türkiye'ye geldim. Asker kaçağıyım bu arada. Dedim ki; Ne olursam olayım Türkiye'de olayım, Türkiye'de öleyim.

Öte yandan kadınların düzenli orduda zorunlu askerlik yaptıkları tek ülke İsrail. Ülkede kadınlar 21 ay zorunlu askerlik görevine tabi tutuluyor.