Yeşilçam'ın unutulmaz güzellerinden Meral Zeren'in yıllar sonraki değişimi sosyal medyadaki hayranlarını üzdü. 

Kendi döneminin en duru güzellerinden biri olarak hatırlanan nam-ı diğer 'Salako Emine' Meral Zeren'in değiştirdiği saç stili ve rengi, yıllar içinde doğal olarak yaş almasıyla beraber kendisini bambaşka bir görüntüye büründürmüş... 

İnternette hala eski yıllardaki haliyle fotorağafları defalarca kez paylaşılan Meral Zeren'in yaşı da merak konusu oldu. İşte Meral Zeren ile ilgili merak edilenler...
 
1974 yapımı Salako filmindeki güzelliği ile hatırlanan ve filmde Kemal Sunal'ın sevgilisi Emine'yi canlandıran Meral Zeren son günlerde sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Meral Zeren'in son hali sosyal medyaya düşünce yorumlar yığıldı. Yaşlandıkça değişen siması güzel oyuncu Meral Zeren'in eski günlerini arattı.

Yönetmenliği Atıf Yılmaz, senaryosunu ise Ertem Eğilmez ve Sadık Şendil'in üstlendiği Salako filmi, Kemal Sunal'ın efsane projelerinin başında geliyor. 

Filmde, sevmediği bir adamla evlenmemek için Salako ile kaçan köylü kızı Emine'ye hayat veren ünlü oyuncu Meral Zeren'i son haliyle görenler, tanımakta güçlük çekti. 

Meral Zeren nereli, kaç yaşında?

1956 yılında doğan Meral Zeren, aslen Diyarbakırlı bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Meral Zeren 65 yaşını bitirmiş bulunuyor.

Maddi zorluklar nedeniyle eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan Zeren, henüz 13 yaşındayken sahnelere çıkıp şarkıcılık yapmaya başladı. 

Sahnedeyken, ünlü yönetmen Memduh Ün ve Atıf Yılmaz tarafından keşfedilen yıldız, 1971 yılında yer aldığı Önce Sev Sonra Vur filmiyle oyunculuğa adım attı.

Yaşını büyütmüş!

Zeren, filmlerde oynayabilmek için mahkeme kararıyla yaşını 4 yıl büyüttü. Sayısız projede rol alan ünlü oyuncu, seks filmleri furyası başladığı dönem, şarkıcılığa geri dönme kararı aldı.

Kimse bunu bilmiyor: Selami Şahin'le nişanlıymış!

Meral Zeren hakkında en şaşırtan ve bilinmeyen detaylardan biri de müzik eğitimi aldığı Selami Şahin'le nişanlanması... Meral Zeren, Selami Şahin'den ayrılma sebebini ''Selami o dönem kadınlara biraz düşkündü. Yani çapkındı.''sözleriyle açıklamıştı.

Şimdilerde 65 yaşında olan Meral Zeren, son günlerde Yeşilçam meraklısı sevenlerinin yayınladığı son fotoğrafı ile sosyal medyada yeniden konuşulmaya başlandı. 

Meral Zeren yıllar içindeki değişimiyle, görenleri şaşırttı.

İşte son hali...