Bir yarışma programında ünlenen ve sosyal medya fenomeni olarak hayatına devam eden Aleyna Eroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile eski futbolcu Batuhan Karadeniz tarafından şiddet gördüğünü açıklamıştı. Bir dönemin ünlü futbolcusu olan Batuhan Karadeniz, eski sevgilisi tarafından yöneltilen suçlamalara yanıt verdi.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

Aleyna Eroğlu, sosyal medyadan paylaştığı videoda “Kadına karşı şiddetin her türlüsüne çok karşıyım. Bu benim gördüğüm ilk şiddet değildi. Kaçıncı kez şiddet gördüğümü sayamadım.” ifadelerini kullanmıştı.

"300 BİN LİRA BORCU VAR"

tv100'e açıklama yapan fenomen Eroğlu, "İnsanlar parayı çok zor kazanıyor. Ben güvendiğim için aslında bir bedel ödedim. 'Futbolcuyum, sporcuyum" diye tanıttı kendini. 300 bin lira borcu var. Transfer olacağını ve parayı o zaman ödeyeceğini söyledi ama vermedi. Ben bir daha insanlara nasıl güveneceğim?" diye konuştu.

KARADENİZ İDDİALARI YALANLADI

Kendisi hakkında iddia edilenlere tv100'e telefonla ulaşarak cevap veren Batuhan Karadeniz, Eroğlu'nun iddialarını kesin bir dile yalanlayarak "Bunlar medyaya çıkmış spekülasyonlardır. Gerçeği yansıtmıyor. Öyle bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Aleyna Eroğlu, Batuhan Karadeniz'den şikayetçi olduğunu, verdiği paraları da geri ödenmesini istediğini sözlerine ekledi.