Objektif ve deneyimli haber ekibi ile güçlü ekran yüzleriyle yerel seçimleri an be an takip eden tv100 alanlarında uzman konuklarıyla seçime dair tüm gelişmeleri tv100, seçim özel yayında ekrana veriyor.

2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk sonuçları Türkiye tv100’den duymuştu. tv100 hem Anadolu Ajansı hem de Anka Haber Ajansı’ndan gelen verileri bugün de en hızlı ve tarafsız şekilde ekrana taşıyor.

81 il, 973 ilçe ve 390 beldenin belediye başkanları vatandaşın oylarıyla belirleniyor. tv100 de bu özel güne özel yayınlarla hazırlandı. Saatler 16.00'yı gösterdiğinde tv100 Genel Yayın Yönetmeni Deniz Gürel ile güçlü ekran yüzleri Başak Şengül, Cansu Canan Özgen, Kübra Par, Erdoğan Aktaş, Gürkan Hacır ve Candaş Tolga Işık seçime dair tüm gelişmelerle ekranda olacak.

18.00’den sonra seçim yasağının kalkmasıyla Başak Şengül, Cansu Canan Özgen, Kübra Par, Erdoğan Aktaş, Gürkan Hacır ve Candaş Tolga Işık açılan sandıkları, sayılan oyları, hangi adaya kaç oy çıktığını Anadolu Ajansı ve ANKA Haber Ajansı verilerini ekrana getirerek anında seyirciye aktarıyor

tv100 2023 genel seçimlerinde de sonuçları veren ilk televizyon kanalı olmuştu. Seçim sonuçları alanlarında uzman stüdyo konuklarıyla da analiz edilecek.