İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, 2023 seçimleri öncesinde; 'Adalet, Ciddiyet, Samimiyet, Merhamet, Cesaret, Millet, Başbakan' vurgularıyla işlenen lider iletişim kampanyasının üçüncü videosu yayınlandı.

Akşener’in, 2023 seçimleri öncesinde; “Adalet, Ciddiyet, Samimiyet, Merhamet, Cesaret, Millet, Başbakan” vurgularıyla işlenen lider iletişim kampanyasının üçüncü videosu, Akşener’in; “Devletin dilini, adabını ve edebini zedelemeye çalışan bu samimiyetsiz tavrı milletimizle birlikte, sandıkta değiştireceğiz.Çünkü #DevleteSamimiyetYakışır!” notuyla resmî sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Paylaşılan videoda; Ak Parti iktidarının her geçen gün milletten uzaklaşan diline, kutuplaştırıcı tavrına, samimiyetsiz çıkışlarına ve ilgili çıkışlara ilişkin Akşener’in tepkilerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir çocuğun kafasına vurduğu, elindeki oyuncak kutusuyla korumasına çarptığı ve vatandaşlara otobüsten çay fırlattığı anlarla başlayan videoda;

Erdoğan’ın çeşitli günlerde sarf ettiği “Ya bunlar öğrenci mi? Bunlar üniversitelerin içerisine sızmış teröristlerdir.”, “Bunlar gazeteci falan değil.”, ”Bunlar ateist, bunlar terörist, bunlar çürük, bunlar sürtük…” söylemlerine yer verildi.

Ak Parti iktidarı tarafından tatminsizlikle suçlanan gençlere yönelik Erdoğan’ın “Daha iyi arabaya binmek, daha yeni telefon alabilmek sırf daha çok konsere gidebilmek gibi süfli heveslerle…” sözleri hatırlatıldı.

Ülkemizde temel gıdaya ulaşımda yaşanan krizler üzerine “Patates, soğan, domates, sivri biber. Hepsini verdik.  Bizden bir şey beklemeyin.” sözleriyle vatandaşa seslenen Erdoğan’a karşı Akşener’in; “Patates, soğan; güle güle Erdoğan.” sözlerine yer verildi..

Meral Akşener’in; Derin bir nefes alarak huzura kavuşacağımız günlere çok az kaldı.” sözleriyle devam eden videonun ; il ziyaretlerinden gençlere sarıldığı, çocukları öptüğü, vatandaşla iç içe olduğu samimi anlar hatırlatıldı.