Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a, yeniden seçilmesi nedeniyle 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Yavaş, Özel'i belediye girişinde karşıladı. Mansur Yavaş, Özgür Özel’e Ankara’nın 5 beyazı olan Ankara tavşanı, Ankara balı, Ankara keçisi, Ankara kedisi ve Ankara güvercinini simgeleyen plaket verdi. Özel de Yavaş'a, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne yaptığı bağışın sertifikasını hediye etti. Özgür Özel, sertifikayı verirken, "Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne, Sayın Başkanımızın yeniden seçilmesini kutlamak için onun adına öğrencilere burs verilmek üzere bağış yaptık. Hayırlı uğurlu olsun yeni dönemi" ifadelerini kullandı

KILIÇDAROĞLU İLE NE GÖRÜŞTÜ?


Özel, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dün akşam bir araya gelmesi ile ilgili soru üzerine de "Ahlatlıbel'de Sayın Genel Başkanımızla hem çok faydalı, hem de bu güne kadar en rahat, en keyifli yemeğimizi yedik. İki taraf da kazanan tarafta sonuçta. CHP kazanınca keyifli bir sohbet oldu. Hem Meclis Başkanının görüşmesi, hem Sayın Cumhurbaşkanı ile yaptığımız görüşmeyle ilgili kendisine bilgi verdim, detayları paylaştım, kendisinin görüşlerini aldım" dedi.

"BEN ONU HİÇ ÜSTÜME ALMAMIŞTIM"

Özel, Kılıçdaroğlu'nun görüşme öncesi sosyal medya hesabından paylaştığı eleştirel açıklama ile ilgili de "Ben onu hiç üstüme almamıştım. Almamakla da doğru yapmışım. Sayın genel başkanı telefonla aradığımda görüşmeyle ilgili bana önerilerde bulundu; 'şu söylenebilir, şunu söylerlerse bunu hatırlatmak iyi olur' dediğine göre görüşmeyi yanlış bulmuyor. Yoksa 'söyleyecek sözüm yok' derdi. Genel başkanlar her tweeti üstüne almazlar. Kendisiyle yapıcı, son derece katkı verici, geleceğe yönelik ışık tutucu yaklaşımı var. Öyle bir sorun alanımız yok sayın genel başkanla. Bundan sonra partiyle ilgili, partinin geleceğiyle, iktidara gelmesiyle ilgili umutlarımız var. Bu konuları konuştuk" dedi.