tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Avukat Cem Kaya, Gazeteci Bahar Feyzan, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. 

Yeni anayasa görüşmeleri ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi'nden kulis bilgisini Yarkadaş şu sözlerle aktardı:
Özgür Özel pazartesi günü rutin MYK toplantısında genel gelişmeleri ve Sayın Erdoğan ile yaptığı görüşmenin genel halini paylaşıyor. Sonra da Sayın Bahçeli ile görüşmek istediğini arkadaşlarına iletiyor. O gün Sayın Bahçeli’den randevu istiyorlar. MYK bittikten ve randevu istendikten 1-2 saat sonra Milliyetçi Hareket Partisi’nden Salı gününe randevu veriliyor. Bunun üzerinde Özgür Özel akşam saatlerinde arkadaşlarını topluyor ve Devlet Bahçeli’den bir randevu dönüşü olduğunu söylüyor.

“CHP ANAYASA GÖRÜŞMELERİNE HİÇBİR ŞEKİLDE KATILMAMA KARARI ALDI”

CHP anayasa görüşmelerine hiçbir şekilde katılmama kararı alıyor. Özgür Özel daha sonra “Biz genel görüşmelerimize devam edeceğiz” diyor. Özgür Özel Genel Başkanlarla görüşüyor.

"ZEYBEK, ÖZHASEKİ'DEN RANDEVU İSTEYECEK"

Genel Başkan Yardımcıları da önümüzdeki günlerde ilgili Bakanlardan randevu alarak bu görüşmeleri devam ettirecekler. Hatta bugün edindiğim bilgiye göre ilk randevuyu da CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’den isteyecek.