SERKAN ULU -YERELİN GÜNDEMİ / Gazeteci İsmail Küçükkaya bugünkü programında Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ın (EYT’liler) sorununa geniş yer verdi.

Hafta içi her sabah saat 07.00’de FOX TV’de yayınlanan ‘İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat’ın programcısı İsmail Küçükkaya, bugünkü programında hafta sonu Türkiye’nin gündemine oturan Emeklilikte Yaşa Takınlar ile ilgili haberlere geniş yer ayırdı.

Sabah haberlerinde izlenme rekorları kıran FOX TV’nin başarılı programcısı gazeteci İsmail Küçükkaya, dün Twitter’dan programın gündemini belirlemek için vatandaşlardan talepte bulunmuştu.

Bugünkü programında İsmail Küçükkaya, vatandaşlardan gelen yorumların gündemin yüzde 80 EYT olmalı sonucuna vardığını izleyenleriyle paylaştı.

İsmail Küçükkaya programda EYT’lilerle ilgili gelen mesajları okudu ve hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT’lilerle ilgili açıklamasına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın açıklamalarına geniş yer verdi.

Programda İsmail Küçükkaya, yeniden Türkiye’nin gündemi oturan ve bugün çok sayıda gazetenin manşetten verdiği EYT haberlerini de izleyiciyle paylaştı.

İsmail Küçükkaya dün attığı bir tweet de ise, ‘EYT konusu öne çıkıyor’ demişti.