SERKAN ULU - YERELİN GÜNDEMİ / Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT-SYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, resmi Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Özüpak, ''EYT’lilere bir dokunan bin ah işitir'' dedi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın EYT'lilerle ile ilgili açıklama yapmıştı. Erdoğan'ın  açıklamasından sonra günlerdir Türkiye'nin gündeminde olan Emeklilikte Yaşa Takılanlar, moral bozmadan çalışmalarına devam ediyor.

Gün içerisinde Habertürk TV'nin canlı yayınına katılan EYT Başkanı Gönül Boran Özüpak, son yaşanan gelişmeleri değerlendirmişti.

EYT Başkanı akşam saatlerinde attığı tweet de ise; ''EYT’lilere bir dokunan bin ah işitir. Gücünü haklılığından ve maruz kaldığı hukuksuzluk karşısındaki onurlu ve dik duruşundan alan EYT asla pes etmeyecek, sonuna sonuç alana kadar mücadeleye devam edecektir'' dedi.

Özüpak, bir diğer tweetin de ise; ANAYASAL hakkımızın iadesi için baş koyduk biz bu mücadeleye. Söylemler bizi davamızdan vazgeçiremez. Sonuna, sonuç alana kadar mücadele edeceğiz. #EYTDemekMücadeleDemek ''dedi.

EYT Başkanı Gönül Boran Özüpak'ın bu tweetleri kısa süre içerisinde yüzlerce retweet, beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

ÖZÜPAK, HABERTÜRK TV'DE ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNUMUŞTU

EYT Derneği Başkanı Özüpak, Habertürk TV'nin canlı yayınında, "Yasanın geriye doğru işletilmesi, hukuksuzluk. Biz emekli olacakken yasayı değiştirdiler" ifadelerini kullanmıştı.

 

İŞTE EYT BAŞKANI GÖNÜL BORAN ÖZÜPAK'IN HABERTÜRK TV'DE YAPTIĞI AÇIKLAMALARIN VİDEOSU: