Yeni bir ilişkiye başlayan oyuncu Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çiftini Fatih'teki bir mekan çıkışı görüntülemek isteyen tv100 ekibi saldırıya uğradı. 

GÖREV BAŞINDAKİ MUHABİRLERE TEKMELİ YUMRUKLU SALDIRI

tv100 magazin ekibi, arkadaşlarının doğum günü kutlamasına giden Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çiftini görüntülemek için Fatih Cankurtaran mahallesinde bulunan mekan önünde bekledi. 

tv100 ekibi, mekan çalışanlarının garip tavırlarıyla karşılaştı. Çalışanlar, tv100 ekibine sokağı terk etmesini söyledi. 

 Olay sonrası tartışma başladı ve mekan çalışanlarından biri küfürler yağdırarak tv100 ekibine saldırdı. Şahıslar, Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'i takip etmek isteyen gazetecileri darp etmeye çalıştı. 

ARAÇLARA TEKMELİ SALDIRI

Mekan çalışanlarının saldırısı üzerine bölgeyi terk etmek üzere araçlarına binen tv100 ekibi, bu defa da araçların tekmelenmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Camlar yumruklandı, aracın dikiz aynası kırıldı.

MERT DEMİR AÇIKLAMA YAPTI

 Yaşanan arbede sonrasında şarkıcı Mert Demir, bu olaydan dolayı üzgün olduğunu dile getirerek saldırıya uğrayan gazetecilere geçmiş olsun diledi.