DÜZGÜN HABER’in edindiği bilgiye göre, Yaşar’ın ilçe başkanlarını toplantıya çağırdığı haberini Almanya’da öğrenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı yurda döner dönmez kritik bir hamle yaptı.

İLÇE BAŞKANLARINI TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

Salıcı, Yaşar’ın toplantı saatinden iki saat önce Ankara’daki 25 ilçe Başkanını saat 15:00’de CHP Genel Merkezi’ne toplantıya davet etti. Toplantıda, Fethi Yaşar’ın gerçekleştirdiği toplantılar ve ilçe başkanlarının Ankara il konusundaki düşüncelerini alacağı bildirildi.

“YEMEĞE GİDEBİLİRSİNİZ AMA…!”

DÜZGÜN HABER’in edindiği bilgiye göre, kritik toplantıya Salıcı Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener’i de davet etti. Salıcı’nın toplantıda yeni seçilen ilçe başkanlarını tebrik edeceği öğrenildi.

Fethi Yaşar’ın düzenleyeceği yemekten önce toplantının düzenlenmesinin başlı başına bir mesaj taşıdığı ve Salıcı’nın bu toplantı İle, “Örgütün patronu benim” mesajını verdiği ifade ediliyor.

Salıcı’nın ilçe başkanlarına, “Fethi Yaşar’ın yemeğine katılabilirsiniz. Bunda hiçbir sorun yok. Ancak örgütle ilgili tasarrufta bulunacak yer ve makam burasıdır. Eğer Ankara İl Başkanlığı seçimiyle ilgili bir karar alınacaksa burada alınacak” diyeceği öğrenildi.

YAŞAR TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Ankara il başkanının belirlenmesi için ‘ağabeylik’ rolüne soyunduğunu belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, milletvekilleri ve belediye başkanlarının ardından dün Ankara’da siyaset yapan PM üyeleriyle buluşmuştu. Yaşar, bugün ise 24 ilçe başkanının görüşünü almak için toplantıya davet etmişti.