Okurlarını sayfalarına davet eden ve onlara yer veren derginin 2023’ün son sayısında; Huriyenur Alkan, Ümmü Sena Sarı, Koray Avcı Çakman, Cansu Selçuk Çağlar, Onur Şahin, Feyiza Pektaş, Eda Güngör Korçak, Kıvanç Aloğlu, Salih İlter Berk, Seviye Merih, Tuğba Mira Adıyaman, Eylül Şölen, Kuzey Demirel, Azra Didem Selman, Hüseyin Kılınç, Gaye Dinçel, Derya Urun Akbaba, Serkan Türk, Bahar Uysal Karakuş, Sıddık Yurtsever, Şeniz Baş, Aslı Pınar Zorba ve Hülya Deniz Ünal’ın öykü, yazı ve şiirleri yer alıyor.

Kapak çizimini Özlem Açar’ın yaptığı derginin çizerleri ise Ebru Canlı, Özlem Açar, Hakan Sümer. Sayfalara renk katan resimler; Esma Yüksel, Damla Akkuş, Zehra Erik, Orçun Arıkan, Cemre Erbay ve Uras Kaan Kayalı’ya ait.

Derginin her sayısında yer alan “7 Farkı Bulun” sayfası Ebru Canlı,  “Boyama Sayfası” Gamze Güller, “Akıl ve Zekâ Oyunları” ile “Haydi Resim Yapalım” sayfaları ise Gönül Ayar Ünal tarafından hazırlandı.

“KE Çocuk”, “Kitap Önerileri” sayfasında yer verdiği kitaplarla, çocukları güzelliklerle dolu bir yolculuğa davet ediyor.