Gülseven Medya Grubu'nun yüzü tv100 yeni yayın döneminde yenilenen kimliğiyle izleyicisini ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Deneyimli haber ekibine yeni isimler kazandıran tv100'de, hafta içi her gün sabah 09.00-12.00 saatleri arasında, ekonomi ve piyasaların öne çıkan başlıkları masaya yatırılıyor.

HAFTA İÇİ HER GÜN 'GÜNÜN ROTASI'

Gülseven Medya Grubu ve tv100 ailesine katılan Duygu Gözde Arslan soruyor, alanında uzman isimler yanıtlıyor. Duygu Gözde Arslan ile Günün Rotası programı uzman kadrosuyla tv100 ekranlarında.

 Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri gazeteci Zeliha Saraç, siyaset bilimci Ali Saydam Duygu Gözde Arslan ile birlikte ekonomi ve siyasetin gündemini değerlendiriyor. Salı ve Cuma günleri ise Üsküdar Üniversitesi Toplum ve İnsan Bilimleri Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Deniz Ülke Arıboğan ile Topkapı Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Emre Alkin, finans ve ekonomide merak edilenleri yanıtlıyor.

Gülseven Medya Grubu'nun yüzü tv100, uzman kadrosu, deneyimli sunucu, yorumcu ve programcılarıyla en doğru haberi izleyicisine ulaştırmaya devam ediyor. Tv100, İstanbul'daki 13 bin metrekarelik yeni akıllı binası ve yenilenen stüdyolarıyla, dinamik, interaktif ve etkili yayıncılık politikasıyla Türk medyasında adından söz ettirmeye sürdürüyor.