İnsanlar yaptığınız paylaşımlarla kişiliğinizi hayata olan bakışınızı rahatlıkla çözebiliyor artık kullandığımız hesaplar bir nevi kimliğimiz oldu .

Sevgili dostlar günümüzde artık hemen hemen herkes sosyal medya bağımlılığı yaşamakta ve elimizdeki telefonlara teslim olmakla birlikte bütün yaşam standartlarımızın acı tatlı hikayeleri telefonlara gelen sinyallere bakarak refleks değiştiriyoruz .

Seneler evvel teknolojiden uzak bir yaşamı görmüş olarak o dönem bilincimizin irademizin çok çok güçlü ve maneviyatı zengin bir hayat yaşadığımızı düşünüyorum.
Huzur dolu eş dost komşuluk ilişkilerin hakim olduğu ahlakın bu denli yerlerde sürüklenmediğini bilenlerden biri olarak aradaki uçurumu görüyorum .

Yaklaşımlarda ikili ilişkilerde bir ölçü, bir mesafe vardı. Teknoloji ile birlikte o değerler o ahlaki tutum kayboldu ve toplumun yaşadığı o büyük psikoloji hep birlikte üzülerek izliyoruz ve örneklerini haberlerde sıkça izliyoruz .

Peki ne yapmalıyız ?

Ölçünün dışını gördük içinde nasıl yol izleyeceğiz ?

Sevgili dostlar sosyal medya bir araçtır, bunu mantıklı kullanıp amacına uygun geliştirebilinirse, inanılmaz ticari bir güç hacmi yaşarsınız, doğru yerde mantıklı vuruşlar ile birlikte çok fazla yol katledersiniz .

Özgün olup gerçekçi içeriklerle markanıza değer katarsınız, yeterki paradigmanınız olsun. Doğru kullanıp, başınızı boş işlerle görmediğiniz sanal insanlarla kavga edip mutlu olmanın yollarını bir kenara bırakarak gerçekçi akıcı kullanmanın yollarını arayın .

Bir daha ki yazımda görüşmek üzere iyi pazarlar sevgili dostlar .